Σε 270 οικογένειες η διανομή τροφίμων απο το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας


Ολοκληρώθηκε πριν τα Χριστούγεννα η μεγάλη διανομή τροφίμων στις 270 οικογένειες δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων,  χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου για  συγκέντρωση Τροφίμων  ενόψει των εορτών.

Δεκάδες πολίτες, σχολεία, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις προσέφεραν τρόφιμα  όπως ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, κιμά, αυγά, τυρί, φρούτα, κρασί, βούτυρο και άλλα , ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα τοποθετήσουν στα ράφια και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διανομή  προς τις άπορες οικογένειες μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή τη μεγάλη διαμονή για τα Χριστούγεννα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας καθώς η γέννηση του Χριστού μας πραγματοποιήθηκε για τη σωτηρία του ανθρώπου. Έχοντας λοιπόν ως οδηγό μας το θείο μήνυμα και το φωτεινό αστέρι της Βηθλεέμ  , στρέψαμε για ακόμα μία φορά το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για αλληλεγγύη.  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, όλους όσους συνέβαλαν σ' αυτό το έργο αγάπης. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία».


Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου
ευχαριστούν θερμά για τις χορηγίες των Χριστουγέννων,  τους:

ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΑΚΟΣ
AΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΛΑΧΑΚΗΣ
BARILLA
ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ
LASER TECH
LIDL
COCA COLA
ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΑΒΕΤΕ
ΒΙΟΚΥΤ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΕΒΕ
ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ Α.Ε.
ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (του Σωκράτη)
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΡΝΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΡΝΟΥ
ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΒΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ “Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ”
ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ VODAFON ΘΗΒΑΣ
ΛΕΣΧΗ LIONS “ΑΝΤΙΓΟΝΗ” ΘΗΒΑΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΗΒΑΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΗΒΑΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΗΒΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΥΚΤΡΩΝ
1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΗΒΑΣ
6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΗΒΑΣ
10ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΗΒΑΣ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ “ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ”
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ
Τους χιλιάδες ΔΗΜΟΤΕΣ που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους

Περισσότερα εδώ : http://pantopoliothivas.blogspot.gr/2015/12/270.html

http://permisospress.blogspot.gr/2015/12/270.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης