ΦΡΙΚΗ στην Αλίαρτο:Της έβαλαν το κεφάλι στο φούρνο για να τη ληστέψουν

Σκηνή τρόμου βγαλμένη από ταινία θρίλερ, αναγκάστηκε να ζήσει μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Αλίαρτο.Αδίστακτα κτήνη προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ,μπήκαν στο σπίτι της 75χρονης  και την βασάνισαν  για να την ληστέψουν.
Το περιστατικό έλαβε χώρα  την προηγούμενη  εβδομάδα στην περιοχή Στεμένια Αλιάρτου.Δράστες φέρονται να είναι δύο άτομα πιθανόν ΡΟΜΑ,  προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΗ, λέγοντας πως θέλουν να διορθώσουν την βλάβη στη μπρίζα,μπούκαραν στο σπίτι της ηλικιωμένης και τότε άρχισε ο εφιάλτης της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress., μόλις μπήκαν ο ένας εξ αυτών την έπιασε απο το λαιμό και ο άλλος τη χτυπούσε για να μαρτυρήσει που έχει κρυμμένα τα χρήματα.Η 75χρονη αντιστάθηκε κλωτσώντας τον έναν και φωνάζοντας ΒΟΗΘΕΙΑ.Oι αδίστακτοι ληστές δεν σταμάτησαν εκεί προκειμένου μόνο και μόνο για να της αποσπάσουν λίγα χρήματα   και ορισμένα χρυσαφικά της έβαλαν το κεφάλι μέσα στο φούρνο της κουζίνας ο οποίος ήταν αναμμένος για να τους αποκαλύψει  που έχει  κρύψει τον θησαυρό!!!!
Τελικά έφυγαν άπραγοι και επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. χρώματος μπλε χωρίς πινακίδες.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.http://permisospress.blogspot.gr/2016/02/blog-post_415.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης