Επετειακή εκδήλωση του Σκακιστικού Ομίλου ΘήβαςΣτις 10-01-2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο «Τζάκι» η επετειακή εκδήλωση  για την συμπλήρωση τριάντα χρόνων λειτουργίας του Σκακιστικού Ομίλου Θήβας σε συνδυασμό με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Παπαθωμά Φανή, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου Σπύριδων, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θηβαίων  κ. Χατζησταμάτης Ανδρέας και Κίτσος Σπυρίδων, ο διοικητής του ΚΕΠΘ ταξίαρχος κ. Παππάς Λεωνίδας, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Σκλαβούνος Τάκης ως εκπρόσωπος του  προέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Μακρόπουλου Γεωργίου ο οποίος απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων του ως εκτελών χρέη προέδρου της FIDE, σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της εκπαίδευσης, παλαιοί και νέοι αθλητές του ομίλου με τις οικογένειές τους.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν διαχρονικά διακριθέντες αθλητές μέλη του ομίλου καθώς και πρόσωπα που έχουν σημαντική προσφορά στη λειτουργία του ομίλου και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές μέλη του ομίλου.
Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ο.Θ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχόμενο καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του ομίλου καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες τόσο στο χώρο του αθλήματος όσο και πέρα από αυτόν.
Το ΔΣ του Σ.Ο. ΘΗΒΑΣ
http://permisospress.blogspot.gr/2016/02/blog-post_44.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης