Με τον Υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ συναντήθηκε ο Μπακογιάννης

 
Την έκθεση International Mediterranean Tourism Market στο Ισραήλ επισκέπτεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
Η επίσκεψη του κ.Μπακογιάννη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας για την προώθηση του τουρισμού στην Στερεά Ελλάδα, αλλά και την ανάδειξη των δυνατοτήτων και των υποδομών της.
Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ, Yariv Levin με τον οποίο συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας της Περιφέρειας και των τουριστικών φορέων του Ισραήλ.
Ο κ.Μπακογιάννης, που συνοδεύευεται από τους αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας Φάνη Σπανό και Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, αμέσως μετά την άφιξή του στην έκθεση δήλωσε:
«Είμαστε εδώ γιατί συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, να δείξουμε ότι η Στερεά Ελλάδα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον διεθνή τουρισμό, γιατί προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Δουλειά μας είναι να κάνουμε γνωστές σε όλο τον κόσμο αυτές τις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του. Έχουμε ξεκινήσει καλά και λαμβάνουμε πολύ αισιόδοξα μηνύματα, συνεχίζουμε".


Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Τρίτη 9/2/2016
Πρωϊνό με τoν Υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ, κ. Yariv Levin, στον Εκθεσιακό Χώρο και κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου της τουριστικής βιομηχανίας, παρουσία κ. Πρέσβεως Ελλάδος στο Ισραήλ,  Α.Ε., κ. Σπυρίδωνος Λαμπρίδη.
Tελετή Έναρξης
Ξενάγηση στους  χώρους της Έκθεσης
Συνάντηση στον χώρο της Έκθεσης με κ. Εfraim Fortis / President Open Sky
Συνάντηση στον χώρo έκθεσης με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων του Ισραήλ (Israel Association of Travel Agencies & Consultants) κα. Ηanny Sobol
Συνάντηση με την κ  Yair Asher  VP sales & Marketing    T.O. Flying Carpet
Συνάντηση με την κ  Eric Berman  Mgr Overseas Porgrams  T.O. Ophir Tours
Συνάντηση με την κ  Ophir Danai  Managing Director  T.O. Ofran/ WTC/memsi
Διαδοχικές συνάντηση με εκπροσώπους Μ.Μ.Ε. ( Εφημ.Maariv & Globes / web site: Nana 10 (channel 10) ,/Walla , / Start Israel , /ITP , Israel Ayom) – ΜΜΕ
Συνάντηση με την κα Galia Kirstein Mgr Charter Flights Dept. T.O. ISTA Lines
Συνάντηση με τον κ Avi Mendelbaum  Leisure Dept.Director. T.O. Israir Group
Συνάντηση με Ηoliday Lines
Συνάντηση με τον κ Aviram Raz Vice President T.O. Aviation Link
Συνάντηση με τον κ Ishy Buch Greek Dept. Mgr. T.O. Eshet Tours
Συνάντηση με τον κ  Moshe Avisar Mgr/Owner T.O. Ofek tours
Συνάντηση με κ. Michel Hivert και  κ. Uzi Bar-Sade – Chief Scientist Office 
Τετάρτη 10/2/2016
Συνάντηση με Αντιπρόεδρο Ένωσης Ισραηλινών Εμπορικών Επιμελητηρίων
Συνάντηση με κ. Αmiram Shor, (Eπιχειρηματίας από τον χώρο της Υψηλής τεχνολογίας/High Tech Sector, Mέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κατασκευαστών του Ισραήλ)
Συνάντηση με κ. Oren Simanian, συνιδρυτή του StarTau Tel Aviv , της σημαντικότερης θερμοκοιτίδας Επιχειρηματικότητας του Iσραήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης