Επισκευή και συντήρηση πυλώνων φωτισμού Δημοτικού Σταδίου Θήβας
Υπεγράφη η σύμβαση 8113/20-04-2016 μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της εταιρείας “Εργοδιάσταση Α.Ε.ΤΕ.Β.Ε”, που αφορά την "Επισκευή και συντήρηση πυλώνων φωτισμού δημοτικού σταδίου Θήβας" προϋπολογισμού 24.600€ (με ΦΠΑ).

Η ανάθεση των εργασιών, στην κατασκευάστρια εταιρεία των πυλώνων, ήταν αναγκαία καθώς ένας πυλώνας είχε πάρει επικίνδυνη κλίση και οι άλλοι τρεις παρουσίαζαν εκτεταμένες φθορές τόσο στο μηχανισμό ανύψωσης και στο μεταλλικό σκελετό, όσο και στους προβολείς και τους λαμπτήρες.

Οι εργασίες που απαιτούνται και ανατέθηκαν είναι :

·         Έλεγχος λειτουργίας και συντήρηση του ανυψωτικού μηχανήματος.

·         Κατέβασμα των τεσσάρων πυλώνων

·         Επισκευή, καθαρισμός και λίπανση των πύρων ανάκλησης των πυλώνων καθώς και των ασφαλειών αυτών, με ιδιαίτερη προσοχή στον πυλώνα που είχε πάρει κλίση.

·         Καθαρισμός της σκουριάς και αστάρωμα στα σημεία σκουριάς των πυλώνων.

·         Βαφή πυλώνων με λευκό χρώμα

·         Αποκατάσταση του βραχυκυκλώματος στον νοτιοανατολικό πυλώνα.

·          Ηλεκτρολογικός έλεγχος όλων των καλωδίων.

·         Αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων και προληπτικά των μισών όσων λειτουργούν.

·         Έλεγχος των κατευθύνσεων των προβολέων και σφίξιμο των βάσεων αυτών.

·         Αντικατάσταση των κόκκινων λαμπτήρων ασφαλείας.

·          Έλεγχος αντικεραυνικής προστασίας.

·         Συντήρηση ή αλλαγή μεντεσέδων στις πόρτες των τεσσάρων πίλλαρ πυλώνων φωτισμού.

·          Βαφή των πίλλαρ.

·         Έλεγχος λειτουργίας και συντήρηση αυτών (αλλαγή ασφαλειών, ρελλέ, οργάνων προστασίας).

·          Έλεγχος τηλεχειρισμού του υπάρχοντος συστήματος αφής πυλώνων.

·          Ανύψωση των τεσσάρων πυλώνων.

·         Τελικός έλεγχος φωτισμού.
http://permisospress.blogspot.gr/2016/05/blog-post_61.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης