ΑΛΙΑΡΤΟΣ:Με μεγάλη επιτυχία ο Διασυλογικός αγώνας ποδηλασίας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 15/5/2016 στην Αλίαρτο διασυλογικός αγώνας αγωνιστικής ποδηλασίας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών, με διοργανωτή το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκου, με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Ο Παναθηναϊκος Α.Ο. εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου.

Δελτίο τύπου-Παναθηναϊκού Α.Ο.

Την Κυριακή 15 Μαϊου,διοργανώθηκε από τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά,αγώνας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών στην Αλίαρτο,για τις κατηγορίες Γυναικών,Ν.Αντρών-Αντρών και Μάστερς.

Η διαδρομή του αγώνα ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο από τα συνηθισμένα,σε ένα καταπράσινο πέρασμα,την Κωπαϊδα.

Ο καιρός,με εξαίρεση τα δυνατά ρεύματα αέρα,έδειχνε από πολύ νωρίς το πρωϊ πως θα ήταν σύμμαχός.

Λίγο πριν δοθεί η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε το Τεχνικό συνέδριο παρουσία εκπροσώπων ομάδων και έπειτα τοποθετήθηκαν όλοι οι εθελοντές στις θέσεις που είχαν οριστεί,προκειμένου να φυλαχθούν "επίμαχες"διασταυρώσεις,προς αποφυγή ατυχήματος και τον γιατρό με την διασωστική ομάδα να παραμένουν στον χώρο της εκκίνησης πανέτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 12.00 ακριβώς όπως ορίστηκε και στο πρόγραμμα,από την Αλίαρτο με κατεύθυνση το Ακραίφνιο και επιστροφή.

Εντός της διαδρομής του αγώνα δύο μηχανές και ένα Ι.Χ.Ε. έκαναν διαρκώς το δρομολόγιο Αλίαρτος -Ακραίφνιο και πίσω με σκοπό να αποτρέψουν οτιδήποτε χρειαστεί και να βοηθήσουν σε περίπτωση οποιασδήποτε ανάγκης.

Να τονίσουμε πως για την φύλαξη των διασταυρώσεων και την ασφάλεια των αθλητών πάνω απ'όλα, βοήθησαν εθελοντές από τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού της Λιβαδειάς και της Θήβας.
Επίσης σημαντικό και σίγουρα κάτι που δεν συναντάμε συχνά πλέον,ήταν η αστυνόμευση του αγώνα.
Συνολικά 5 περιπολικά της Τροχαίας Θήβας,Τροχαίας Λιβαδειάς και Αστυνομικού τμήματος Αλιάρτου,κάλυψαν τον αγώνα,τοποθετώντας τροχονόμους στην εκκίνηση και στην αναστροφή καθώς και ένα περιπολικό έκανε την διαδρομή συνεχώς.

Κατά την διάρκεια του ομαδικού των Μάστερ,ένας αθλητής είχε πτώση και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος ο γιατρός του αγώνα καθώς και η διασωστική ομάδα,παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες.

Ο αγώνας έληξε με τον τερματισμό της τελευταίας ομάδας στο ομαδικό χρονόμετρο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά πραγματοποιήθηκαν οι απονομές πλησίον του χώρου της εκκίνησης.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος καθώς και τους προπονητές,εκπροσώπους,συνοδούς,φίλους και γνωστούς που έδωσαν το παρόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία με τα Ελληνικά Αναψυκτικά-Frutop που κάλυψε και δρόσισε για άλλη μία φορά όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσης,στην Τροχαία Θήβας,Τροχαία Λιβαδειάς και Α.Τ.Αλιάρτου για την κάλυψη.
Στον γιατρό του αγώνα,Ιωάννη Περγαντά και την διασωστική ομάδα.
Στην αγωνόδικο επιτροπή Χριστίνα Λατσούδη,Ιωάννα Αγράφα,Αναστασία Λουκοπούλου,Νίκη Κατσιάδα και τον Αλυτάρχη μας,Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
Σε όλα τα παιδιά από την Λιβαδειά και Θήβα για την εθελοντική προσφορά τους.
Στον φωτογράφο μας Νάσσο Τριανταφύλλου.

Το επόμενο ραντεβού του Παναθηναϊκού είναι το Σάββατο στις 28 Μαϊου,με τον αγώνα "3ος Γύρος Ολυμπιακού χωριού Junior-Σπύρος Ντόκος"ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩhttp://permisospress.blogspot.gr/2016/05/blog-post_370.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης