Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΜΟΡΝΟΣ-ΑΠΚΟ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Με νέα ανακοίνωσή τους στις 14/5/2016 οι συνάδελφοι της « Ταξικής Προοπτικής», προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Προσφεύγουν και πάλι στον δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας.
Μας κατηγορούν ότι διαπράξαμε πραξικόπημα και μάλιστα ότι κάναμε και λαθροχειρία γιατί χρησιμοποιήσαμε τη σφραγίδα και τον τίτλο του Σωματείου μας.
Ακούστε συνάδελφοι και εμπεδώστε το καλά, ότι εάν εσείς εντάσσεστε στο ΠΑΜΕ είναι θέμα δικό σας και κανείς δεν σας κατηγόρησε γι’ αυτό.
Το Σωματείο όμως διαθέτει πλειοψηφία και δεν έχετε δικαίωμα να τους υποβάλλετε εσείς τα κείμενα που αποφασίζει να εκδώσει.
Μειοψηφική άποψη είστε και έτσι θ’ αντιμετωπίζεστε.
Γνωρίζουν άπαντες ότι εσείς οι μη ανεξάρτητοι, όπου ελέγχονται Σωματεία – Εργατικά Κέντρα – Ομοσπονδίες από τις ταξικές δυνάμεις ΠΑΜΕ (λες και εμείς είμαστε ταξικοί σας αντίπαλοι) τα μεταμορφώνεται σε παραταξιακά και κομματικά προπύργια και καμία άλλη άποψη δεν χωράει.
Εσείς οι απόλυτα κομματικοί, εσείς οι απόλυτα καθοδηγούμενοι, όχι φυσικά από τους εργάτες, όπως εσείς το παρουσιάζεται αλλά από τις κομματικές εντολές, συνεχίζετε να προκαλείτε την πλειοψηφία του Σωματείου για το απόλυτο δικαίωμα στη δημοκρατία τουλάχιστον να μην κρίνονται για τα πολιτικά τους φρονήματα αλλά και να τα εκφράζουν ελεύθερα.
Γνωρίζουν άπαντες ότι για εσάς το μόνο κριτήριο αξιολόγησης, της προσφοράς στα συνδικαλιστικά δρώμενα είναι ένα και μοναδικό να ταυτίζεται με το ΠΑΜΕ και να εντάσσεται στον κομματικό σας μηχανισμό.
Φυσικό είναι σε μία τέτοια αξιολόγηση εμείς δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε, παραμένουμε ανεξάρτητοι, ελεύθερα σκεπτόμενοι και φυσικά με το δικαίωμά μας να ψηφίζουμε και να υποστηρίζουμε όποιο κόμμα θέλουμε χωρίς άδεια από σας.
Τελειώνοντας εδώ γνωρίζοντας ότι ο δρόμος ο δικός σας, της λάσπης , της συκοφαντίας και της ανέξοδης κατηγορίας, θα μείνει σταθερός δηλώνουμε ότι δε θα σας ακολουθήσουμε στη συνέχεια άλλωστε οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά ότι η προπαγάνδα είναι το στοιχείο σας.
Δικό μας έργο είναι η επίλυση των εργασιακών μας προβλημάτων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣ. ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΛΗΣ ΧΡ. ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης