Ε.Κ.Θ. Σύσκεψη για την απεργία στις 8/12


Χθες το απόγευμα , Τρίτη 22.11.2016 στο συνεδριακό κέντρο Θήβας , πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών με θέμα τον συντονισμό δράσης για την μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανεργατική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν , διαπαραταξιακή επιτροπή από την Διοίκηση της ΓΣΕΕ , οι διοικήσεις των Εργατικών κέντρων της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας καθώς και συνδικαλιστές εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Κοινή διαπίστωση της σύσκεψης υπήρξε ότι μόνο με συντονισμένη , μαζική ,αγωνιστική, εργατική αντίσταση θα γίνει η ανατροπή όλων εκείνων των αντιλαϊκών και αντεργατικών πολιτικών που πλήττουν τους εργαζόμενους και ολόκληρη την κοινωνία , έχοντας σαν βασικές επιλογές την προάσπιση των θέσεων εργασίας , την διαφύλαξη του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την προστασία των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών ( Παιδεία ,Υγεία ,Πρόνοια ,κλπ).

Γι΄αυτό οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, όλοι οι εργαζόμενοι, που βρίσκονται για μια φορά ακόμη, αντιμέτωποι με νέα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα, καλούνται να αντισταθούν με μαζικότητα και αποφασιστικότητα για την ανατροπή των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών που εδώ και επτά χρόνια έχουν οδηγήσει μια ολόκληρη κοινωνία σε φτώχια και εξαθλίωση στερώντας της κάθε ελπίδα και προοπτική.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 http://diaylos-9.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης