"Κερνάμε Ελλάδα" στο Μοσχοπόδι Θήβας-φωτο-βίντεο


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης "Κερνάμε  Ελλάδα" στο Μοσχοπόδι Θήβας.
Μετά τη Λιβαδειά σειρά είχε η Θήβα να υποδεχτεί την πολιτιστική και γαστρονομική διοργάνωση "Κερνάμε Ελλάδα".
Η επιτυχία λοιπόν συνεχίζεται από την πόλη της Λιβαδειάς στην πόλη της Θήβας. 
Ο Δήμαρχος της Θήβας κ.Σπύρος Νικολάου καλωσόρισε την Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς κ.Παπαθωμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ.Μουλκιώτη, τον εκλεκτό καλεσμένο της βραδυάς κ.Μανούσο Μανουσάκη σεναριογράφο και σκηνοθέτη που τίμησε την πόλη μας.
Το επιμελητήριο  Βοιωτίας εκπροσώπησε ο κ.Ξενάκης.
Ο πατέρας Γεώργιος τέλεσε την λειτουργία του Αγιασμού. 
Οι εκθέτες παρουσίασαν για ακόμα μία φορά υπέροχα ελληνικά προϊόντα.  
Οι επισκέπτες δοκίμαζαν από τα υπέροχα φαγητά τα οποία μαγείρευαν ντόπιες κυρίες και πρόσφεραν με χαμόγελο στον κόσμο.
Ντόπιο κρασί πρόσφερε ο Δήμος Θηβαίων που αξίζει να δοκιμάσετε.
Πολλές οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις τις πρώτης ημέρας με τοπικά χορευτικά και παιδικό θέατρο.
Καλούμε τον κόσμο να μη χάσει αυτή την τριήμερη γιορτή στην πόλη της Θήβας.
Σας περιμένουμε για περισσότερες γεύσεις και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Το  viotiashop θα καλύψει όλο το τριήμερο του "Κερνάμε Ελλάδα" όπως και όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις. 
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο
Οι φωτογραφίες θα ανανεώνονται κατα τη διάρκεια της έκθεσης
Στιγμιότυπα από την έκθεση... ακολουθεί όλο το βίντεο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης