ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΗΒΩΝ !!!


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ 
ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ  ΕΝΟΡΙΑΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 
 ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 ΄΄ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΄΄ ΘΗΒΩΝ 
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013  ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ
Παρουσία πλήθους πιστών με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε το
 απόγευμα τής Κυριακής 23 Ιουνίου τής Αγίας Πεντηκοστής ,
 στο γραφικό Παρεκκλήσι τής Αγίας Τριάδας Θηβών από τον 
Εφημέριο τής Ενορίας Πατέρα Γεώργιο , με την συμμετοχή των
 Ιερέων Πατέρων Μιχαήλ , Νικόδημο και Χρήστο , ο Πανηγυρικός
 Εσπερινός τής Αγίας Πεντηκοστής , μετά Αρτοκλασίας και Θείου
 Κηρύγματος από τον Πατέρα Νικόδημο  .
Τίμησαν με την παρουσία τους την Θρησκευτική Εορτή : 
Ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Βαγγέλης Μπασιάκος , ο Πρόεδρος 
τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων 
κ. Θανάσης Κοκοντίνης , καί ο Δημοτικός Σύμβουλος
 πρώην Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Βενιζέλος .
Η οικονομική κρίση τής εποχής φαίνεται ότι δεν απογοητεύει τούς δοκιμαζόμενους πιστούς , αντίθετα στο λιμάνι τής Ορθοδοξίας
 μέσα από Πανηγυρικές Εκδηλώσεις τής Εκκλησίας μας Γιγαντώνεται
 η Πίστη και επικρατεί η Αισιοδοξία για τον καλό , σίγουρα δύσκολο 
αγώνα τής επιβίωσης παρά την λυσσαλέα μάστιγα  τής 
Παγκοσμιοποίησης πού στο διάβα τής προσπαθεί να σαρώσει 
τα πάντα , αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι την Ελληνορθοδοξία πού Θεματοφύλακα έχει το Άγιο Πνεύμα δεν μπορεί να την αγγίξει .
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ !!!


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα, της Παναγίας, και των Αγίων, οι δυδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης