Ερωτήματα ΣΟΚ για τον άδικο χαμό του Αστυνομικού στο Δίστομο


Μετά απο πληροφορίες που δέχεται σωρηδόν το Permissospress πρέπει και είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε σε όλους μερικά ερωτήματα για το συμβάν στο Δίστομο που είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου.
Μπορεί να μας απαντήσουν οι ιθύνοντες απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς και την Α.Δ.Βοιωτίας σε βασικά ερωτήματα για την κατάληξη αυτής της επιχείρησης??
Μπορείτε να μας απαντήσετε κύριοι στα παρακάτω:
Γνωρίζατε οτι οι δραπέτες εδώ και περίπου ενα δεκαπενθήμερο κινούνταν στην περιοχή??

Γνωρίζατε ότι έχουν βρεθεί παρατημένα και καμμένα αυτοκίνητα με τα οποία κινούνταν??

 Γνωρίζατε ότι μια μέρα πριν έγινε συμπλοκή στη περιοχή του Παρνασσού με την Ο.Π.Κ.Ε??

Γνωρίζατε λοιπόν ότι η Αστυνομία έχει ειδικές μονάδες για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων ή είσαστε της λογικής μην μας πάρουν άλλοι την δόξα??

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ:
ΓΙΑΤΙ το κέντρο της Βοιωτίας που είναι η καρδιά οργάνωσης κατεύθυνσης των Αστυνομικών δυνάμεων δεν γνώριζε τίποτα??

ΓΙΑΤΙ η Ο.Π.Κ.Ε που ήταν 10 χιλιόμετρα πιο δίπλα και χρονικά ένα πεντάλεπτο απο το συμβάν δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει ώστε να βοηθήσει??

ΓΙΑΤΙ γνώριζε μόνο η Ασφάλεια Λιβαδειάς και κάποιοι στη Λαμία και δεν γνώριζαν αυτοί που έπρεπε σε τέτοιες περιπτώσεις???

ΓΙΑΤΙ αφου γνωρίζατε με ποιούς έχετε να κάνετε στήθηκε με προχειρότητα τέτοια επικίνδυνη επιχείρηση...ΕΣΕΙΣ που γνωρίζατε κοιμάστε ήσυχοι που έφυγε άδικα ένας νέος άνθρωπος και άφησε την οικογενειά του στο δρόμο??

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ αυτοί που φταίνε για τέτοιου είδους παραλείψεις την βγάζουν πάντα καθαροί??

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης