Νεκρός 29χρονος: Τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ περπατούσε μαζί με 6χρονο παιδί


ΘΗΒΑ Νεκρός 29χρονος: Τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ περπατούσε μαζί με 6χρονο παιδί [ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ]Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, περίπου στις 10 και μισή.
Ο άτυχος άνδρας περπατούσε μαζί με τον γιο της γυναίκας με την οποία συζούσε στον δρόμο Θήβας Λιβαδειάς όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος από το Ύπατο Θηβών τους παρέσυρε.

Ο 29χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ το 6χρονο παιδί, ευτυχώς μόνο ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamiastar.gr o 29 χρόνος και το παιδί είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Λιβαδειά. Από λάθος όμως κατέβηκαν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας.

Από εκεί πήραν ταξί προκειμένου να πάνε στο σπίτι τους στον Ορχομενό. Ενώ ήταν καθοδόν όμως, ο 29χρονος ενημέρωσε τον οδηγό πως δεν είχε χρήματα και εκείνος του κατέβασε στην μέση της διαδρομής.
Πεζοί πλέον κινούνταν στην άκρη του δρόμου προκειμένου να φτάσουν στον Ορχομενό.
Ο χάρος όμως περίμενε τον 29 χρόνο στο 9ο χιλιόμετρο του δρόμου Θήβας Λιβαδειάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης