Γιορτή Μελιού στο Όμορφο Λεοντάρι-βίντεο-φωτο

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή μελιού στο Λεοντάρι του Δ.Αλιάρτου,που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου η "ΕΣΤΙΑ".
Η γιορτή του μελιού,  άρχισε πριν από τρία  χρόνια, συνεχίστηκε και φέτος με επιτυχία στην πλατεία του Λεονταρίου.Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό, η  ανάδειξη  της σημασίας  της μέλισσας στο περιβάλλον και η προβολή όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του μελιού  καθώς και της διατροφικής του αξίας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ Η "ΕΣΤΙΑ"
Ευχαριστώ όλους και όλες που βρέθηκαν στο Λεοντάρι, στη΄΄ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ΄ το  Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και διαμορφώσαμε μια ζεστή, φιλική ανθρώπινη ατμόσφαιρα.
Η μεγάλη συμμετοχή έδειξε αποδοχή, πάθος, δύναμη, δίψα για γνώση, επιθυμία για ψυχαγωγία, ισχυρή θέληση, προτίμηση και ανάδειξη της ελληνικής δημιουργίας.
Μια γιορτή που έδωσε σε όλους μας επικοινωνία, ζεστές ανθρώπινες στιγμές, αφυπνιστικές ομιλίες και χαιρετισμοί ,γνώση ,ιατρική  μεθοδική επιστημονική παρουσίαση .Δημοτική παράδοση, μελωδία και μουσική, έκφραση, πολυμορφική ενδυματολογική και  χορευτική έξαρση, γλυκές άφθονες δημιουργίες και γεύσεις του συλλόγου μας, με βάση τα προιόντα αυτού του γλυκού εντόμου, της μέλισσας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις αρχές του τόπου μας, που τιμήσανε την εκδήλωσή μας , τον βουλευτή κ. Μπασιάκο ,τον  κ. Δήμαρχο Αλιάρτου Γ. Ντασιώτη τον Πρόεδρο του Τ.Σ.Λεονταρίου κ.Λιάκο Κυριάκο,τον πνευμονολόγο-φυματιολόγο κ.Τσούτσο Βασίλη,τον Σύλλογο των Απανταχού Λεονταριτών,τον Α.Ο.Λεονταρίου,την  ομοσπονδία του συλλόγου γυναικών Βοιωτίας  ,τους συλλόγους Γυναικών,Aσκρης, Νεοχωρίου, Θίσβης, Θήβας, Μουρικίου, Θεσπιών,τα χορευτικά της Καλλιθέας Θηβών"ΣΙΔΕΣ",Μαλαισίνας,και Ακραιφνίου,τον εφημέριο του χωριού μας π. Κωνσταντίνο,τον Αρχιμανδρίτη Καζνεσίου Ιωακείμ,των Θεσπιών  π.Αλέξανδρο  επίσης να ευχαριστήσω τον κ. πρόεδρο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Θήβας.
Το συμπέρασμα:  συστήνουνε πρόταση υγιεινής διαροφής. Επιλέγουμε τα ανώτερα μελισσοκομικά προιόντα για θρεπτική αξία και θεραπευτική δράση.
Αυτός ο υπέροχος κόσμος έδειξε να κρύβει αστείρευτες  δυνάμεις, πίστη και αισιοδοξία, υψηλό φρόνημα και πώς οι παροδικές δυσκολίες της κρίσης δεν αρμόζουνε και δεν είναι στη φύση μας.

                    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
                    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
                    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ Π.Σ.Γ.Λ ΄΄Η ΕΣΤΙΑ΄΄   
                    ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
http://permisospress.blogspot.gr/
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης