Δεν μπήκε σε ταξί ο 29χρονος. Διαψεύδει ο πρόεδρος των ταξιτζήδων της Θήβας


Διαψεύδει ο πρόεδρος των ταξιτζήδων της Θήβας πως ο 29χρονος που σκοτώθηκε την Παρασκευή από ΙΧ μπροστά στα μάτια ενός 6χρονου παιδιού στον δρόμο Θήβας-Λιβαδειάς, είχε νωρίτερα επιβιβαστεί σε ταξί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος άνδρας και το παιδί είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Λιβαδειά.

Από λάθος όμως κατέβηκαν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας. Από εκεί πήραν ταξί προκειμένου να πάνε στο σπίτι τους στον Ορχομενό. Στην μέση της διαδρομής όμως, ο 29χρονος ενημέρωσε τον οδηγό πως δεν είχε χρήματα και εκείνος τους κατέβασε από το ταξί με αποτέλεσμα να συνεχίσουν πεζοί. Στο 9ο χιλιόμετρο όμως του δρόμου Θήβας -Λιβαδειάς περίπου στις 10 και μισή το βράδυ, ο 29χρονος και ο γιος της γυναίκας που συζούσε παρασύρθηκαν από το ΙΧ που οδηγούσε ένας 53χρονος από το Ύπατο Θηβών Ο 29χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ το 6χρονο παιδί, ευτυχώς μόνο ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας. Ο κ.Βασίλης Καραμαγκιόλης σε σημερινές του δηλώσεις επιμένει κατηγορηματικά πως κανείς οδηγός ταξί δεν τους παρέλαβε από τον σταθμό.

Απάντηση για θανατηφόρο από LAMIASTARGR

lamiastar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης