Ξεφάντωμα στην Άσκρη με την "σφραγίδα" της Γιορτής Κρασιού-βίντεο

Η Γιορτή Κρασιού στην Άσκρη αποτελεί απο το 2000 εκδήλωση-θεσμό που έχει σκοπό την προώθηση του προιόντος και την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας.Ο Δήμος Αλιάρτου και ο Σύλλογος Γυναικών Άσκρης συνδιοργανώνουν την 14η Γιορτή Κρασιού στον φιλόξενο χώρο της πλατείας Άσκρης.Δοκιμάζουμε εξαιρετικής ποιότητας τοπικό κρασί απο τους οινοπαραγωγούς του τόπου μας και παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με κόπο και μεράκι απο τις γυναίκες του χωριού.
Ταξιδεύουμε μελωδικά με καταξιωμένους με καταξιωμένους καλλιτέχνες αναζητώντας παλαιότερες και σύγχρονες μορφές μουσικής έκφρασης.Ηεκδήλωση αυτή εκπέμπει το μήνυμα ότι η Γιορτή Κρασιού είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπαθειά μας να αναδείξουμε τον τόπο μας και τα συγκριτικά πλεονεκτηματά του.Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Άσκρης ευχαριστεί τους οινοποιούς του χωριού την ορχήστρα και όλους όσους εργάστηκαν για την διοργάνωσης της εκδήλωσης.
Καλή Σοδειά στους παραγωγούς και καλοπούλητα τα κρασιά!!!
Ξεφάντωσαν ντόπιοι και επισκέπτες  στη Γιορτή του Κρασιού,όπου έφαγαν παραδοσιακά εδέσματα ήπιαν άφθονο κρασάκι και χόρεψαν μέχρι το πρωί.Την βραδιά άνοιξε το χορευτικό της Άσκρης χορεύοντας παραδοσιακού χορούς.
Και του χρόνου.
 ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
 http://permisospress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης