ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ '' 58 '' Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ


Δελτίο Τύπου – Δημόσια Δήλωση
Θήβα 13/2/2014

Σχετικά με το δημοσίευμα το οποίο εμπλέκει το όνομά μου και αναφέρεται σε επιστολή στήριξης της κίνησης των “58” για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, θέλω να δηλώσω δημόσια τα πιο κάτω :
Έχοντας μια αρκετά μεγάλη πορεία στα πολιτικά και συνδικαλιστικά δρώμενα, υποστηρίζοντας δικαιώματα και διεκδικήσεις εργαζομένων, ως μέλος της ΠΑΣΚΕ και όντας Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας το 2010, διαφώνησα και διαχώρισα την θέση μου, μαζί με πολλούς άλλους πρώην συντρόφους, από τις κομματικές θέσεις και τις πολιτικές που στρέφονται κατά των εργαζομένων, των συνταξιούχων και του Λαού γενικότερα και πλήττουν ευθέως την Εθνική μας Ανεξαρτησία.
Έκτοτε χωρίς να απαρνηθώ τις αρχές μου και τις ιδέες μου, για τις οποίες συνεχίζω να αγωνίζομαι, απέχω από οποιαδήποτε ενέργεια, κίνηση ή εκδήλωση, που έχει σχέση με κομματικές διαδικασίες.
Εξάλλου είναι κοινή πεποίθηση, ότι δεν ηττήθηκαν οι ιδέες και οι αρχές για τις οποίες εκατομμύρια Έλληνες αγωνίστηκαν και ευτυχώς συνεχίζουν να αγωνίζονται και σήμερα, αλλά οι άνθρωποι που εμπιστευτήκαμε για να τις υλοποιήσουν. Νοερά όλοι εμείς συνεχίζουμε να είμαστε «συναγωνιστές»,  συναντιόμαστε στους αγώνες, αλλά χωρίς σημαίες και αρχηγούς.
Για όλους αυτούς τους λόγους και βάζοντας από την πλευρά μου τα πράγματα στη θέση τους, δηλώνω ότι δεν ενδιαφέρομαι να ξαναποκτήσω κομματική ταυτότητα και δεν στηρίζω σε καμία περίπτωση ανθρώπους που συμμετείχαν στην «προδοσία» της μαζικότερης και αγωνιστικότερης πολιτικής ιδεολογικής έκφρασης, τα τελευταία σαράντα χρόνια στην Ελλάδα.
Επιτέλους κάποιοι, έστω και την τελευταία ώρα, πρέπει να καταλάβουν ότι το «χρονοντούλαπο της Ιστορίας» . . . άνοιξε και τους περιμένει ! ! !
Ας μας κάνουν τη χάρη απλά να εξαφανιστούν από το προσκήνιο και να πάψουν να μας προκαλούν, προσπαθώντας να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.


Σταμάτης Η. Χαλβατζής
Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης