"Η Στάση του Τρόμου" στη Θήβα-φωτοΗ "Στάση με τις Λεύκες" Η στάση των λεωφορείων των ΚΤΕΛ στον περιφερειακό δρόμο Θηβών Λιβαδειάς στην έξοδο της Θήβας, τα βράδια νομίζεις πως βρίσκεσαι στον… δρόμο με τις λεύκες. Τόσο θρίλερ η υπόθεση… Μετά απο καταγγελία αναγνωστών στο Permisospress για τη συγκεκριμένη στάση,κάναμε το δικό μας ρεπορτάζ και σας το μεταφέρουμε.
Οπως χαρακτηριστικά μας δήλωσαν επιβάτες κυρίως γυναίκες και παιδιά που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ επικίνδυνο όταν πέφτει το φως της ημέρας,δεν υπάρχει φωτισμός,αν κλείσει και το συνεργείο που είναι δίπλα "μας πιάνει ένας τρόμος και φόβος"
.Συγκεκριμένα όπως μας καταγγέλουν οι επιβάτες την προηγούμενη εβδομάδα δυο γυναίκες η μια έγκυος,περίμεναν το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς για να πάνε Αλίαρτο τους επιτέθηκαν απο τον καταυλισμό που είναι πολύ κοντά στο σημείο προφανώς για να τις ληστέψουν και έτρεχαν για να σωθούν,ευτυχώς σταμάτησαν διερχόμενα αυτοκίνητα και βοήθησαν τις ανυπεράσπιστες γυναίκες.
Πρέπει να γίνει το κακό για να σκεφτούν οι υπεύθυνοι να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα.Αυτό που ζητούσαν επίμονα απο εμάς είναι να δημοσιοποιήσουμε το θέμα και να βρεθούν άμεσα λύσεις
.Eμείς αναρωτιόμαστε οι αρμόδιοι φορείς(Δήμος-ΚΤΕΛ-Αστυνομία-Περιφέρεια) δεν μπορούν να δώσουν μια άμεση λύση στη ΣΤΑΣΗ ΕΝΕΔΡΑ πριν συμβεί κάτι χειρότερο.Για παράδειγμα μια προσωρινή μετακίνηση της στάσης στη κατοικημένη περιοχή του Πυρίου και να γίνεται εκεί η αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών.Σε κάθε περίπτωση το θέμα πρεπει να αντιμετωπιστεί άμεσα πριν δούμε εκ των υστέρων τους "υπεύθυνους" να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. http://permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης