Λαική συνέλευση για την εγκληματικότητα στην Αλίαρτο-βίντεο

 Πραγματοποιήθηκε στις 12-4-2014 η προγραμματισμένη, από την Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου, Λαϊκή Συνέλευση με θέμα την αστυνόμευση της πόλης και γενικότερα του Δήμου.
Στην Συνέλευση παραβρέθηκαν, εκτός της Δημοτικής Αρχής, οι Βουλευτές κκ Σταθάς Ιωάννης, Καράμπελας Ιωάννης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής ταξίαρχος κος Σουγλέρης, ο Αστυνομικός Δ/ντής Ν.Βοιωτίας κος Λουλακούδης, πολλοί Δημότες, ενώ μήνυμα έστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μουλκιώτης και ο Βουλευτής κος Μπασιάκος.
Στην Συνέλευση τέθηκε το ζήτημα της έλλειψης αστυνόμευσης από τον Δήμαρχο, ο οποίος εστίασε στο κλονισμένο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, λόγω της παραβατικότητας και της ανεξέλεγκτης δράσης των ΡΟΜΑ επαναλήφτηκε το αίτημα για δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος με χώρο ευθύνης όλο τον Καλικρατικό Δήμο.
Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντης κος Σουγλέρης τοποθετούμενος αναφέρθηκε στην δράση των Αστυνομικών υπηρεσιών και στις στοχευμένες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν συγκεκριμένα  θετικά αποτελέσματα, ενώ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για επίλυση συγκεκριμένων ζητημάτων που έθεσαν οι πολίτες.
Ο Αστυνομικός Δ/ντής Ν.Βοιωτίας κος Λουλακούδης αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που διενεργήθηκαν στην περιοχή και τα αποτελέσματα που είχαν, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις πολιτών.
 Οι βουλευτές εξέφρασαν την στήριξή τους στο αίτημα για δημιουργία αστυνομικού τμήματος και ενόψει του νομοσχεδίου, για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας  που κατατέθηκε από το αρμόδιο υπουργείο, ενώ ο κος Σταθάς ανέφερε πως προβλέπεται ο περιορισμός των αστυνομικών κατά 8.000 άτομα, γεγονός που θα επιδεινώσει τα προβλήματα.
Τέλος υπήρξαν τοποθετήσεις των πολιτών, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και το φόβο για την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρούνται και ζήτησαν αύξηση της δύναμης που υπηρετεί στην Αλίαρτο.Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος


http://permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης