Ο "Ράμπο" της Θήβας -φωτογραφίες

Και τι δεν βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός 44χρονου δασκάλου που την είχε δει "Ράμπο" - Αεροβόλα όπλα, πιστόλια, αεροβόλο περίστροφο, σπαθιά, μαχαίρια, τσεκούρια νίντζα, και άλλα....

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της
ΕΛ.ΑΣ.Εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός όπλων στην κατοχή 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες στη Θήβα

Κατασχέθηκαν (3) αεροβόλα όπλα, (4) πιστόλια, (1) αεροβόλο περίστροφο, (10) σπαθιά, (9) μαχαίρια, (4) τσεκούρια νίντζα, (155) φυσίγγια διαφορών διαμετρημάτων, (2.700) σφαιρίδια, κ.α.

Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός όπλων, χθες (31-01-2014) το μεσημέρι, στην κατοχή 44χρονου ημεδαπού.

Ο 44χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 44χρονος σε περιοχή της Θήβας και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν:

    τρία (3) μαχαίρια, με μήκος λάμας (20), (13) και (10) εκατοστών αντίστοιχα,
    ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, και
    τρία (3) στιλέτα, με μήκος λάμας (7), (5) και (7) εκατοστών αντίστοιχα.

Ακολούθως, σε νομότυπη αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 44χρονου στις Ερυθρές Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά:

    τρία (3) μακρύκαννα αεροβόλα όπλα, από τα οποία τα δύο είχαν ενσωματωμένη διόπτρα,
    τέσσερα (4) πιστόλια ρέπλικα μαζί με τις επτά (7) γεμιστήρες τους,
    ένα αεροβόλο περίστροφο και μία τοξοβαλίστρα με τέσσερα (4) βέλη,
    δέκα (10) σπαθιά, διαφόρων μηκών και μία πολεμική σπάθη, με μήκος λάμας (70) εκατοστών,
    τέσσερα (4) τσεκούρια νίντζα (κάμα), με μήκος λάμας (20) εκατοστών και ένας μπαλτάς, με μήκος λάμας (16) εκατοστών,
    δύο μαχαίρια, με μήκος λάμας (20) και (16) εκατοστών αντίστοιχα, καθώς και τέσσερα μικρότερα μαχαίρια διαφόρων μεγεθών,
    τέσσερα (4) μεταλλικά αστέρια λόγχες (νίντζα) και τρεις (3) σφεντόνες έτοιμες προς χρήση,
    δύο (2) ολυμπιακά τόξα αθλητικής σκοποβολής με δώδεκα (12) βέλη τοξοβολίας,
    εκατόν πενήντα πέντε (155) φυσίγγια, διαφόρων ειδών και διαμετρημάτων και επτά (7) αμπούλες αεροβόλου όπλου,
    χίλια εννιακόσια (1.900) σφαιρίδια μόλυβδου και οκτακόσια (800) μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, καθώς και
    δύο γκλοπς (ένα ξύλινο και ένα μεταλλικό) και ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.






http://permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης