Μπλόκο απο την Ασφάλεια Θήβας στην μεταφορά ηρωίνης από Αθήνα στο Βόλο


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν (216) γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία οι συλληφθέντες μετέφεραν επιμελώς κρυμμένα στον χώρο των αποσκευών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου
Συνελήφθησαν, χθες (30-05-2015) το βράδυ επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας (ευρύτερη περιοχή Σχηματαρίου, ρεύμα προς Λαμία), στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 36 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με προμήθεια από τους δράστες ποσοτήτων ηρωίνης από περιοχή της Αθήνας, με σκοπό την μεταφορά και περεταίρω διακίνησή τους στην περιοχή του Βόλου Μαγνησίας, εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες, στο χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη σε μορφή σκόνης, συνολικού μεικτού βάρους (216) γραμμαρίων.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν:

•    (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών, καθώς και
•    το προαναφερόμενο όχημα, ιδιοκτησίας του 37χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. 
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Υπενθυμίζεται ότι:

•    Την 04-04-2015, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, οι οποίοι μετέφεραν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήματός τους, πάνω από (3,5) κιλά ηρωίνης (σχετικό το από 05-04-2015 Δελτίο Τύπου μας).
•    Την 27-05-2015, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, με την συνδρομή αστυνομικών του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, οι οποίοι κατελήφθησαν να μεταφέρουν, επιμελώς κρυμμένα στην καρότσα Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πάνω από (3) κιλά κάνναβης (σχετικό το από 28-05-2015 Δελτίο Τύπου μας).
•    Την 28-04-2015, συνελήφθη ημεδαπός, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ο οποίος μετέφερε στο εσωτερικό του οχήματός του, ένα (1) περίπου κιλό ακατέργαστης κάνναβης (σχετικό το από 29-04-2015 Δελτίο Τύπου μας).

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για τη καταπολέμηση της οργανωμένης μεταφοράς - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.
http://permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης