Λιβαδειά:24χρονος ΡΟΜΑ είχε διαπράξει 35 κλοπές

Εξιχνιάσθηκαν είκοσι εννέα (29) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και έξι (6) απόπειρες κλοπών σε οικίες, γραφεία Δημόσιων Υπηρεσιών και ιδιωτικά γραφεία στη Λιβαδειά
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Ο δράστης αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά. που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 60.000 ευρώ
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και συστηματική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, είκοσι εννέα (29) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και έξι (6) απόπειρες κλοπών σε οικίες, γραφεία Δημοσίων Υπηρεσιών και ιδιωτικά γραφεία στη Λιβαδειά Βοιωτίας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ένας 24χρονος ημεδαπός ROMA, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, χθες (24-07-2012) το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας σε καταυλισμό ROMAστη Λιβαδειά, όπου εντοπίσθηκε και προσήχθη ο 24χρονος, ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Απριλίου του 2011 έως τα μέσα Ιουλίου του 2012 είχε διαπράξει στην πόλη της Λιβαδειάς:
    Είκοσι τρεις (23) κλοπές και τέσσερις (4) απόπειρες κλοπών σε οικίες.
    Μία (1) κλοπή και μία (1) απόπειρα κλοπής σε γραφεία Δημόσιων Υπηρεσιών.
    Δύο (2) κλοπές σε ιδιωτικά ιατρεία.
    Μία (1) κλοπή σε δικηγορικό γραφείο και μία (1) κλοπή σε λογιστικό γραφείο.
    Μία (1) κλοπή σε φροντιστήριο και μία (1) απόπειρα κλοπής σε συμβολαιογραφείο.
Η λεία που αποκόμισε ο 24χρονος από την παράνομη δράση του, ήταν το χρηματικό ποσό των 10.290 ευρώ, πλήθος κοσμημάτων που η αξία τους ξεπερνά τις 50.000 ευρώ, τρεις (3) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), πέντε (5) φωτογραφικές μηχανές, έξι (6) κινητά τηλέφωνα, μία (1) τηλεόραση, ένα (1) I–padκαι άλλα προσωπικά έγγραφα και μικροαντικείμενα των παθόντων.
Σημειώνεται ότι ο δράστης διέθετε τα κλοπιμαία προς πώληση στην περιοχή του Ζεφυρίου Αττικής με σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους.
Το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.
Permissospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης