Ανεξαρτητοποίηση του Θ. Σκούμα δημοτικού συμβούλου της "Αυτοδιοικητικής Ενότητας" Θήβας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θανάση Σκούμα
Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Θήβας

Θήβα, 26-07-2012

Στις 19-07-2012 ανακοίνωσα στον επικεφαλής του συνδυασμού ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, κο Σταμάτη Χαλβατζή, την ανεξαρτητοποίηση μου, για τους λόγους που συνοπτικά εκφράζω στην με ίδια ημερομηνία επιστολή μου προς αυτόν και στη συνέχεια ενημέρωσα εγγράφως τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας. Δημοσιοποιώ την επιστολή αυτή για ενημέρωση των συμπολιτών μας.
Η επιστολή μου προς τον κ. Χαλβατζή έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ: κο Σταμάτη Χαλβατζή
Επικεφαλής του συνδυασμού ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Αγαπητέ Σταμάτη,
Κατόπιν της πλήρους έλλειψης πολιτικών διαδικασιών στην παράταξη, ειδικά δε η πλήρης αδράνεια που επικρατεί το τελευταίο 6μηνο, της ανυπαρξίας υποτυπώδους πολιτικής ενημέρωσης και συνεργασίας, αλλά και των ουσιωδών διαφωνιών για τη πολιτική που ασκείς στα δημοτικά ζητήματα, η οποία είναι σε πλήρη αντίθεση με τις προγραμματικές αρχές της παράταξης, αποτελεί πλέον πολιτική στάση αρχής να μην μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της παράταξης η οποία δεν ασκεί τις προγραμματικές πολιτικές αρχές που από κοινού είχαμε συμφωνήσει και δεσμευτεί προς τους συμπολίτες μας, ότι θα τηρήσουμε.
Γι’ αυτά σου ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίηση μου και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι και να αγωνίζομαι δεσμευόμενος στις προγραμματικές αυτές αρχές, οι οποίες αποτελούν και τις βασικές αρχές της δημιουργίας και πολιτικής στάσης της Αυτόνομης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Θήβας, που συμμετείχε στην συγκρότηση της Αυτοδιοικητικής Ενότητας. Οι ανάγκες για την πόλη και τους δοκιμαζόμενους πολίτες της, απαιτούν μια ριζικά διαφορετική πολιτική από αυτή που ασκεί η δημοτική αρχή και των συναινούντων με αυτήν την πολιτική και τον πλήρη και ουσιαστικό έλεγχο των πράξεων της δ. αρχής.
Τέλος, εύχομαι η στάση όλων μας, να είναι προς όφελος των πολιτών, της πόλης και της αυτοδιοίκησης, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζει η κοινωνία και ο λαός μας.
Θήβα 19-07-2012
Θανάσης Σκούμας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης