Το Star Κεντρικής Ελλάδας στην πλατφόρμα του OTE TV
Πανελλαδική εμβέλεια αποκτά από σήμερα το Star Κεντρικής Ελλάδας. Ήδη το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του OTE TV δορυφορικά ή μέσω conn-x σε όλη την επικράτεια. Οι Στερεοελλαδίτες σε όλη τη χώρα μπορούν τώρα να βλέπουν τα νέα από τον τόπο καταγωγής τους, από το δικό τους κανάλι, το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star στην ιστοσελίδα του OTE TV και συντονιστείτε για να ενημερωθείτε για τα τοπικά νέα της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας, της Ευρυτανίας, της Φωκίδας και της Εύβοιας. Αναλυτικά δελτία ειδήσεων από τα κεντρικά πλατώ της Λαμίας, με ζωντανές συνδέσεις με τα studios στη Λιβαδειά, τη Θήβα και το Καρπενήσι, αλλά και δορυφορικές συνδέσεις με τους τόπους όπου εξελίσσονται τα γεγονότα. Τα αθλητικά νέα αποτελούν ένα από τα δυνατότερα σημεία του τηλεοπτικού προγράμματος, με περιεχόμενο την δραστηριότητα όλων των κοιτίδων του αθλητισμού της περιφέρειας. Η πλούσια ενημέρωση, συνοδεύεται από ποιοτικές εσωτερικές παραγωγές του Star, με περιεχόμενο την υγεία, την οικονομία, τις τέχνες και τον πολιτισμό, την παράδοση, την γαστρονομία, τις ανθρώπινες σχέσεις και την έρευνα.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο σύνδεσης στον OTE tv δορυφορικά ή μέσω conn-x αλλά και τις ισχύουσες προσφορές, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.otetv.gr

LAMIASTAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης