ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ !!!


Στην Κέρκυρα ο Γιάννης Γκούμας!

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Κέρκυρας. Οι Φαίακες «έκλεισαν» για δύο χρόνια τον 24χρονο μεσοαμυντικό Γιάννη Γκούμα, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Βύζαντα, καθώς και στην Κύπρο με την φανέλα του Ερμή Αραδίππου.
Γεννηθείς στις 7/6/1988 το νέο μεταγραφικό απόκτημα της νησιώτικης ομάδας(αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως στόπερ και αμυντικό χαφ) είχε δεκαέξι  συμμετοχές με την κυπριακή ομάδα και οκτώ με τον Βύζαντα στο περυσινό πρωτάθλημα της Football League.
Ο  Γιάννης  Γκούμας  ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης περιόδου αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος με την φανέλα του Ερμή, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις οι οποίες μαγνήτισαν τό ενδιαφέρων πολλών ομάδων τής  Super League από τήν Ελλάδα , αλλά η Μεγάλη κερδισμένη  μέ τήν απόκτηση του ήταν η ομάδα τής Κέρκυρας , η οποία πρόλαβε τόν Γ.Σ.Σ. Πανιώνιο τήν τελευταία στιγμή καί απόσπασε τήν υπογραφή του .
Τό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ οί Συνεργάτες του καί ο Υπεύθυνος Διαχειριστής  του Δημοσιογράφος  Δημήτρης Σοβατζής εύχονται στόν Βοιωτό  Γιάννη Γκούμα Υγεία καί καλή καριέρα στήν ιστορική ομάδα τής Κέρκυρας .Το βιογραφικό του Γιάννη Γκούμα : 

Σεζόν     Ομάδα                           Συμ.     Γκολ
08/09     ΘΗΒΑ                           Δ ' ΕΘΝΙΚΗ
09/10     ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ        20     0
10/11     ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ        23     1
11/12α     ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ       8     0
11/12β     ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ   16     0
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής 
Email:sovdim@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης