Τελετή λήξης Ακαδημιών Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ


Την παρασκευη 5 ιουνιου και ώρα 17:00, η Ακαδημία Μπάσκετ Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ πραγματοποιεί την τελετή λήξης της περιόδου 2014-2015.

Η εκδήλωση θα γίνει στο κλειστό γυμναστηριο ΕΡΙΚΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, όπου θα γίνουν διαγωνισμοι,παιχνιδια και πολλες εκπληξεις.

Προσκεκλημένοι είναι οι γονείς των παιδιών, οι φίλοι τους και όλος ο μπασκετικός κόσμος της ΘΗΒΑΣ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ,ΥΓΙΕΙΝΕΣ,ΚΑΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΔΕΦΙΓΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης