ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ: Δύο νεαροί νεκροί στο δρόμο Δροσιάς-Λουκισίων

Καλό ταξίδι Πάνο και Σάββα στη χώρα των αγγέλων

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απογευματινή βόλτα για δυο φίλους από τη Θήβα στη Δροσιά Χαλκίδας.

Η μοτοσικλέτα που επέβαιναν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε, στις 5:20 περίπου, το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαΐου, στον παραλιακό δρόμο Δροσιάς-Λουκισίων. Δύο νεαροί απο τη Θήβα,που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο και η σύγκρουση είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι δύο νεαροί αναβάτες της μοτοσικλέτας.

Τα άψυχα σώματά τους διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τους παράσχουν καμία βοήθεια, αλλά περιορίστηκαν να διαπιστώσουν το θάνατό τους.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στη Θήβα και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου κατέφθασαν οι συγγενείς των δυο παιδιών, θύμιζαν αρχαία τραγωδία, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

egnomi.gr

Δείτε τις σελίδες των αδικοχαμένων παλληκαριών  στο Facebook
https://www.facebook.com/savvas.kalathas?fref=ts
 https://www.facebook.com/giwtis.spyropoulos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης