Προσφορά για Μπρικέτες Schweighofer ΜΟΝΟ 240 ο Τόνος!!!!Οι μπρικέτες αποτελούν την εναλλακτική λύση για μια σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για καυσόξυλα.
Ειναι 100% φυσικό προϊόν και όταν καίγονται παράγουν εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους και βλαβερές ουσίες.
Παρασκευάζονται από καθαρά πριονίδια από υψηλής ποιότητας πλατύφυλλα δέντρα (καστανιά, οξιά, δρυς), χωρίς τη χρήση συνθετικών ουσιών ή πρόσθετων.
Οι μπρικέτες είναι καθαρές και εύκολες στην αποθήκευση, καθώς είναι συσκευασμένες σε αεροσταγή πακέτα των 5 κιλών το καθένα.
Είναι καθαρό υλικό και δεν αφήνουν στάχτες (0,5 - 0,6% στάχτη).
Εχουν μεγάλη θερμογόνο δύναμη, καθώς 1 κιλό μπρικέτας αποδίδει όσο περίπου 2 κιλά ξύλα.
Δεν πετάνε σπίθες, αποφεύγοντας περαιτέρω ζημιές στο χώρο.
Το να θεωρούμε ότι, επειδή το ξύλο είναι περίπου 50% πιο φθηνό από την μπρικέτα είναι και πιο οικονομικό καύσιμο, είναι λάθος.
Η μπρικέτα έχει διπλάσια θερμική δύναμη από το ξύλο  σε σύγκριση ενός κιλού.
Οι μπρικέτες είναι κατάλληλες για:συμβατικά και ενεργειακά τζάκια,ξυλόσομπες, σόμπες - λέβητες,
ξυλόφουρνους και ξυλολέβητες.

Σε μας θα βρείτε:Καυσόξυλα,Pellet,Μπριγκέτες,Schweighofer  Αυστρίας. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ
ΜΟΝΟ 2,40 το κιλό και 240 ΕΥΡΩ Ο ΤΟΝΟΣ!!!!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ 2262061574
Τζουνάρας Αθανάσιος Βάγια Θηβών3 σχόλια:

  1. Διορθώστε την τιμή του κιλού,γιατί με 2,40 θα έφτανε στα 2.400€ ο τόνος!
    Φιλικά, γιατί η προσφορά σας είναι καλή... αλλά μένω μακριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιμενε απαντηση και διορθωση.
    απο περυσι περιμενω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης