Με επιτυχία ο εθελοντικός καθαρισμός παραλίας Αγ. Νικολάου Τ.Κ. Δομβραίνας Δήμου Θηβαίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας του Αγίου Νικολάου, που διοργάνωσε ο Δήμος Θηβαίων και η Τοπική Κοινότητα Δομβραίνας το πρωί της Κυριακής 10 Μαϊου 2015, με τη συμμετοχή συλλόγων και μαθητών σχολείων της Δομβραίνας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δομβραίνας κ. Κιούσης Γιώργος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

“Θέλω να ευχαριστήσω τους μαθητές, τα μέλη Συλλόγων και τους δημότες που συμμετείχαν εθελοντικά στην Κυριακάτικη δράση μας για εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας του Αγ. Νικολάου Δομβραίνας καθώς επίσης και όσους συνέβαλαν με την προσφορά υλικών και μέσων. Η δράση αυτή ήταν μια συμβολική κίνηση με παιδαγωγικό όμως χαρακτήρα με σκοπό την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Την επόμενη φορά περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή. Το περιβάλλον άλλωστε είναι υπόθεση όλων μας και αν θέλουμε το καλοκαίρι να χαιρόμαστε όμορφες και καθαρές παραλίες πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην προστασία τους. Να μην πετάμε σκουπίδια στον αιγιαλό αλλά στους κάδους που έχει τοποθετήσει ο Δήμος γι' αυτό το σκοπό”

Ο Δήμος Θηβαίων και η Τ.Κ. Δομβραίνας

ευχαριστούν θερμά για τη συμβολή τους στη δράση :

· Τη Σωληνουργεία Κορίνθου που προσέφερε λεωφορείο για τη μεταφορά των συμμετεχόντων

· Τον κ. Δημήτρη Τσάκε για το προσωπικό που διέθεσε και βοήθησε στη συγκομιδή των απορριμάτων

· Το Σύλλογο Γυναικών Δομβραίνας

· Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δομβραίνας

· Τον Πατέρα Στυλιανό Καλογεράκη

· Τον Οικοδομικό Συναιτερισμό Αγ. Νικολάου

· Το Συμβούλιο της Τ.Κ. Δομβραίνας

· Το Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

· Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θήβας

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα εδώ: http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης