Σάμος: 4 παιδιά χωρίς πατέρα τώρα τα άφησαν και χωρίς ρεύμα!


Eξοργισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου εδώ και αρκετές ημέρες, με αυτό που... συνέβη για άλλη μια φορά σε πολύτεκνη χήρα, μητέρα τεσσάρων (4) παιδιών.

Πριν από έναν (1) χρόνο περίπου, όλοι θυμόμαστε τον άδικο χαμό του 34χρονου πατέρα 4 παιδιών στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Ο Νικόλαος Κλώθος συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον χαμό του αφού περίμενε χτυπημένος στην άσφαλτο πάνω από 1,5 ώρα λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί και για άλλη μια φορά οι "γνωστοί - άγνωστοι" είχαν δώσει πολλά λόγια και υποσχέσεις.

Σήμερα και ενώ έχει περάσει πάνω από ένας (1) χρόνος, η 39χρονη χήρα κυρία Χαραλαμπάκη Καλλιόπη, είναι άνεργη με 4 ανήλικα παιδιάπεριμένωντας από το κράτος (ακόμη) να της βγάλει την σύνταξη από τον θάνατο του συζύγου της.

Τέσσερα ανήλικα παιδιά 11, 9, 7 και 2 ετών!

Αυτό λοιπόν το απίστευτο Κράτος φρόντισε και μέσω της ΔΕΗ την παραμονή των Χριστουγέννων της έκοψε το ρεύμα ,αφήνοντας 5 ανθρώπους στο σκοτάδι!

Παρόλο που (σύμφωνα με πληροφορίες μας) η ΔΕΗγνωρίζει μέσω αίτησης την πολυτεκνική ιδιότητα της χήρας... για να μην "πέσουν έξω τα καράβια'' και έρθει καμμιά πτώχευση του οργανισμού, προχώρησε λόγω οφειλών στην διακοπή ρευματοδότησης λόγω οφειλών!

Σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης, όταν έμαθε για το περιστατικό αυτό, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι που μένει η πολύτεκνη οικογένεια στοΚαρλόβασι και ανέβασε τον διακόπτη του σπιτιού επαναφέροντας το ρεύμα!!!

Σε δηλώσεις του στην ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ" μας ανακοίνωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συλληφθεί και δήλωσε αποφασισμένος πως "...η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια" .

Ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων όπως μας είπε θα έχει επικοινωνία σήμερα το πρωί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτηόπου θα του ζητήσει την παρεμβασή του!

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες της Σάμου που είναι ικανοί να συμπαρασταθούν με κάθε μέσο στην περιπέτειά της!

Κατά τα άλλα η κυβέρνηση ασχολείται ΜΟΝΟ με τα δικαιώματα των προσφύγων εξασφαλίζοντας στέγη, θέρμανση, ρεύμα, σίτιση και άλλα (και καλά κάνει), ξεχνώντας όμως ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πολίτες με ίσα δικαιώματα...

Ελπίζουμε ο Βουλευτής Σάμου κ. Σεβαστάκης να θυμηθεί ότι υπάρχουν και Σαμιώτες που δεινοπαθούν και να γυρίσει το βλέμμα του και σε αυτούς...!

Με πράξεις όμως...όχι με λόγια!

Από την πλευρά μας η εφημερίδα μας δηλώνει συμπαραστάτης της πολύτεκνης οικογένειας και με κάθε μέσο θα έχουμε το θέμα μέχρι να λήξει η περιπέτειά της στην πρώτη γραμμή!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης