Ομιλία της Νατάσας Καραμανλή στο Μαυρομμάτι-Βίντεο,φωτο

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου  παρουσία περίπου 200 γυναικών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα πολλαπλών  χρήσεων  Μαυρομματίου,ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού. Την εκδήλωση  διοργάνωσε ο Πολιτιστικός-Χορευτικός Σύλλογος Μαυρομματίου με ομιλητές τις Δρ. Νατάσα Παζαϊτη και Δρ. Ελένη Λυκάκη-Καρατζά. Η Πρόεδρος του συλλόγου κ.Δρίτσα προλόγισε τις ομιλήτριες  διαβάζοντας ένα σύντομο βιογραφικό τους.
Και οι δύο επεσήμαναν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ξεχνούν ποτέ την τακτική αυτοεξέταση των μαστών, δεν πρέπει να φοβούνται την επίσκεψη στον ιατρό για τον τακτικό έλεγχό τους, υπάρχει πλήθος σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων με τη βοήθεια των οποίων ο καρκίνος ανιχνεύεται σε πρώιμα στάδια, οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται τον καρκίνο του μαστού καθώς υπάρχει πλέον πληθώρα θεραπευτικών επιλογών και δυνατοτήτων αποκατάστασης των μαστών. Κεντρικό ρόλο όμως έχει η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση.
Η κ. Νατάσα Παζαϊτη ήταν ιδιαίτερα άνετη στην ομιλία της, από την οποία δεν έλειψαν και οι αναφορές στην Αντζελίνα Τζολί, που  προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού παρουσίασε τα πρόσφατα ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα.
 Στην κατάμεστη λοιπόν από γυναίκες αίθουσα  η γιατρός Νατάσα Παζαΐτη κέρδισε τις εντυπώσεις και γοήτευσε το κοινό με το λόγο της και με την λαμπρότητα του προσώπου της.
Στην κ. Νατάσα Παζαϊτη απονεμήθηκε τιμητική  πλακέτα απο τον Πολιτιστικό-Χορευτικό Σύλλογο Μαυρομματίου και τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων ως αναγνώριση της προσφοράς της στην επιστήμη της πρόληψης, της διάγνωσης και της αντιμετώπισης του καρκίνου μαστού.


 
 
http://permisospress.blogspot.gr/2015/11/blog-post_512.html
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411

Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης