Επιστολή διαμαρτυρίας Ντασιώτη στον Σταύρο Θεοδωράκη για το Α.Τ.Βαγίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή προς τον κο Θεοδωράκη Σταύρο Πρόεδρο του κόμματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»
Ερώτηση του Βουλευτή κου Μαυρωτά Γεωργίου

Στις 3-12-2015 ο Βουλευτής Αττικής του Κόμματός σας κος Μαυρωτάς Γεώργιος, εκφράζοντας την αντίθεσή του και προφανώς την αντίθεση του κόμματος στην «φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Βαγίων και τη συγχώνευσή του με το Α.Τ. Θηβών», υπέβαλε ερώτηση στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Η προσέγγιση του θέματος από τον κο Βουλευτή είναι απολύτως επιδερμική και φαίνεται πως στοχεύει στην ικανοποίηση συγκεκριμένου κοινού, χωρίς να σταθμίζει δεδομένα, πράγμα που δεν ταιριάζει σε σύγχρονο κόμμα.
Είναι σαφές πως ο Βουλευτής δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει τα δεδομένα της περιοχής, ούτε καν στην απλούστατη διαδικασία να διασταυρώσει ότι του έδωσαν, τηλεφωνώντας σε θεσμικούς παράγοντες, ίσως Δημάρχους ή και άλλους για μια περιοχή που δε γνωρίζει.
Ο κος Μαυρωτάς αποφάνθηκε πως το Α.Τ Βαγίων κακώς κλείνει γιατί, εκτός των άλλων αστυνομεύει και την «Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΩΝ του Δήμου ΑΛΙΑΡΤΟΥ».

Έπρεπε να γνωρίζει ο κος Μαυρωτάς ότι:
• Το όνομα του Δήμου είναι Αλιάρτου-Θεσπιέων και όχι Αλιάρτου και είναι ο μόνος από τους έξι του Νομού Βοιωτίας που δεν έχει Αστυνομικό τμήμα ενώ η περιοχή ευθύνης του αστυνομεύεται από τρεις διαφορετικές δομές ,δύο εκ των οποίων εδρεύουν σε άλλους Δήμους, δημιουργώντας εικόνες και καταστάσεις γραφικές.
• Στο σχέδιο Αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας προτείνεται ένα αστυνομικό τμήμα σε κάθε καλλικρατικό Δήμο, που είναι απολύτως ορθό και κατά συνέπεια η Δ.Ε.ΘΕΣΠΙΏΝ του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διεκδίκησης του Δήμου Θηβαίων, προκειμένου να κρατήσει ανοικτό το Α.Τ. Βαγίων που απέχει μόλις πέντε χιλιόμετρα από τη Θήβα, αλλά να αποτελέσει χώρο ευθύνης του υπό δημιουργία Α.Τ. Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Αναμένω επικοινωνία με πρωτοβουλία του κου Μαυρωτά, εφόσον στην ευθύνη του έχει ανατεθεί και η εκπροσώπηση του Ν.Βοιωτίας, προκειμένου να τον ενημερώσω για το θέμα.
Ο κος Μαυρωτάς, ασχολούμενος με μια άλλη εκλογική περιφέρεια, πέραν αυτής που εκλέγεται, προφανώς κατ εντολή του κόμματος καλό είναι να την μελετήσει και να πάρει όλες τις πληροφορίες και όχι επιλεκτικά ότι του δίνει ο καθένας. Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους να ενεργούν και ένα νέο κόμμα χρειάζεται τον κο Μαυρωτά και όχι τον κο Μαυρογιαλούρο.

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης