Δελτίο Τύπου Ένωσης Μικρασιατών Θήβας

Μετά τις αρχαιρεσίες της 20ης Δεκεμβρίου που έγιναν στον Σύλλογό μας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Θα είμαστε σε επικοινωνία σχετικά με δράσεις και εκδηλώσεις της Ένωσης καθ'όλη την διάρκεια του έτους.

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Με εκτίμηση,
Γελέκας Γεώργιος

Πρόεδρος: Γελέκας Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Σκυριανού Στρατέλου Ευαγγελία

Γενικός Γραμματέας: Μπρίκας Σταμάτης

Ταμίας: Ψουνη Χρύσα

Έφορος τμημάτων: Σβίγγος Βασίλης

Μέλος: Μακρόγλου Μαρία

Μέλος: Δαγδελένης Αποστόλης

Κατόπιν της σύστασης σε σώμα των ανωτέρω, τέθηκε το πλαίσιο δράσεων για το

προσεχές διάστημα, υπό το πρίσμα νέων ιδεών, με θετική διάθεση, σε ομαδικό κλίμα

συνεργασίας. Στόχος της Ένωσης είναι η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής

κληρονομιάς των προγόνων μας μέσα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε όλη

την διάρκεια του έτους αλλά και με την συμμετοχή στα επιμέρους τμήματά μας.

(Θεατρική ομάδα, χορωδία, χορευτικά τμήματα , εργαστήρι ζωγραφικής)

Με εκτίμηση

Για το Δ. Σ.


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Γελέκας Σταμάτης Μπρίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης