Ανύπαρκτο το Δήλεσι από την πληροφοριακή πινακίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας


Η πινακίδα με κατεύθυνση τη Λαμία
Με επιστολή του ο Δημ. Σύμβουλος Τανάγρας κ. Λάζαρος Μαυράκης, επισημαίνει την ανυπαρξία αναγραφής της Δημοτικής Ενότητας Δήλεσι, στην πληροφοριακή πινακίδα της Ε.Ο. στην έξοδο προς Αυλώνα, Δήλεσι και Οινόφυτα, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να προσπερνάνε και να κάνουν επιπλέον χιλιόμετρα με το άγχος της αβεβαιότητας για την επόμενη έξοδο. Η επιστολή έχει ως εξής:

Σας στέλνουμε το κείμενο που διαβιβάσαμε στη "ΝΕΑ ΟΔΟ" προκειμένου να μπει η πληροφοριακή πινακίδα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ για όσους έχουν ως προορισμό τους το Δήλεσι, επειδή οι επανειλημμένες προσπάθειές μας προς τη Δημοτική Αρχή δεν έφεραν αποτέλεσμα.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

Στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Λαμίας με κατεύθυνση τη Λαμία, στην έξοδο προς Αυλώνα, Δήλεσι και Οινόφυτα, στη μεγάλη πινακίδα πριν από την έξοδο προς τις τρεις ανωτέρω κατευθύνσεις δεν αναγράφεται το Δήλεσι με αποτέλεσμα να προσπερνούν την έξοδο τα οχήματα με προορισμό το Δήλεσι και στη συνέχεια να αναζητούν, διανύοντας πολλά χιλιόμετρα, την επόμενη έξοδο για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Είναι επιτακτική η ανάγκη να προστεθεί στις πληροφοριακές πινακίδες και το Δήλεσι, που ήδη αναβαθμίστηκε από την Πολιτεία σε Δημοτική Ενότητα, επισημαίνοντας ότι στο Δήλεσι κατοικούν περισσότεροι από πέντε χιλιάδες πολίτες, ενώ σε αυτό καταλήγουν χιλιάδες παραθεριστές από την Αθήνα που φτάνουν μέσω της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

Δήλεσι 25/12/2015

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

http://www.anparatiritis.gr/


Η πινακίδα με κατεύθυνση την Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης