ΟΕΒΕ Θήβας:Με μεγάλη επιτυχία ο καθιερωμένος πλεον ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στην  κεντρική πλατεία της Θήβας την  Κυριακή 20-12-2015 ο καθιερωμένος πλεον ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨ από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας.
Πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία μικρά παιδιά με τους γονείς τους, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Θήβας αλλά και τον πεζόδρομο αυτής δίνοντας έτσι πνοή – ζωντάνια – κέφι – γιορτινή ατμόσφαιρα – χαμόγελα – διάθεση , αυτά δηλαδή, που μας έχουν λείψει και θα θέλαμε να δούμε στα πρόσωπα των συμπολιτών μας
Η ΟΕΒΕ Θήβας θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του στόχου , όλα της τα Σωματεία, τους Συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, τον Εμπορικό Σύλλογο, τα παιδιά  και το σύλλογο του 2ου Γυμνασίου Θήβας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Ευχαριστούμε επίσης  τον Δήμο Θηβαίων   για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στην ομοσπονδία με την παραχώρηση  χώρου στην κεντρική  πλατεία αλλά  και  τοποθέτηση  τραπεζιών  που χρησιμοποιήθηκαν για τον μπουφέ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας Κα ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ την οποία ευχαριστούμε για τις δηλώσεις συμπαράστασης στην προσπάθειά μας στα ΜΜΕ, καθώς και για την δέσμευση της για στήριξη και προβολή του θεσμού, από εδώ και στο εξής. .
Η ΟΕΒΕ Θήβας είχε και έχει την ηθική υποχρέωση να συνεχίσει να πραγματοποιεί τον “ΜΠΟΥΦΕ ΑΓΑΠΗΣ” στην μνήμη του πρώην Προέδρου της  ΟΕΒΕ  ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΗ επειδή ήταν ο πρωτεργάτης αυτού του εγχειρήματος πριν 5 χρόνια και κατάφερε να τον καθιερώσει κάθε χρόνο την Κυριακή πριν τα χριστούγεννα.


http://permisospress.blogspot.gr/2015/12/blog-post_457.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης