ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ:Βρέθηκε νεκρός ο 26χρονος ψαράς στον Κηφισό-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 26χρονου ερασιτέχνη ψαρά που αγνοούνταν απο τις 10:00 το πρωί της Κυριακής στον Κηφισό ποταμό στη Κωπαίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε πάει το πρωί της Κυριακής με συγγενικά του πρόσωπα για ψάρεμα στον Κηφισό και πιο συγκεκριμένα στη γέφυρα της Πέτρας Αλιάρτου.
Την ώρα που ψάρευαν ο 26χρονος Ρωσοπόντιος στη καταγωγή,αποφάσισε κάποια στιγμή  να περάσει απέναντι κολυμπώντας,αυτό φαίνεται πώς ήταν και το μοιραίο του λάθος. Οι συγγενείς του τον άκουσαν  να καλεί  σε βοήθεια και έτρεξαν  να τον βοηθήσουν,αλλά δεν τον είδαν  πουθενά, χάθηκαν τα ίχνη του στο ποτάμι.
 Στο σημείο έσπευσαν η 1η ΕΜΑΚ με δύτες και βάρκα και η 7η ΕΜΑΚ Λαμίας.
 Η επιχείρηση αναζήτησης ξεκίνησε το μεσημέρι, οι δυσκολίες ήταν μεγάλες, καθώς  το ποτάμι  ήταν καλυμμένο  με φύκια.
 Οι δύτες της 1ης ΕΜΑΚ εντόπισαν το άψυχο κορμί  του νεαρού άνδρα τρεις  ώρες αργότερα στο βυθό του ποταμού και το ανέσυραν.
Στις  έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου 26χρονου συμμετείχαν η Πυροσβεστική και  η Ασφάλεια Λιβαδειάς,Αστυνομικοί απο Αλίαρτο,  Λιβαδειά και ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 26ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης