Δείτε τι δεν πρέπει να φοράτε όταν κοιμάστε


Σύμφωνα με συμβουλές ειδικών

Για διαφορετικούς λόγους, τα εσώρουχα φαίνεται πως βλάπτουν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες κατά τη διάρκεια του ύπνου

Συχνά αναρωτιόμαστε τι πρέπει να φοράμε κατά τη διάρκεια του ύπνου μας, αλλά την πιο παράξενη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα έδωσε η γυναικολόγος Alyssa Dweck, η οποία αποκάλυψε πως απαγορεύεται να φοράμε εσώρουχα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε στο περιοδικό «Shape»: «Συχνά λέω στις ασθενείς μου να κοιμούνται χωρίς να φορούν εσώρουχα. Αν η βουβωνική περιοχή είναι διαρκώς καλυμμένη, ειδικά από υφάσματα που δεν είναι απορροφητικά, τότε ευνοείται η υγρασία. Και αυτό είναι το ιδανικό περιβάλλον για τυχόν βακτήρια και μολύνσεις».

Παρ' όλα αυτά, δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ευνοούνται από την απουσία εσωρούχων στον ύπνο. Αν οι άντρες φορούν στενά εσώρουχα όταν κοιμούνται, είναι πιθανό να μειωθεί ο αριθμός των σπερματοζωαρίων τους.

Μάλιστα, μια έρευνα, που διεξήχθη τη δεκαετία του 1990, αποκάλυψε πως τις περιόδους που οι άντρες φορούν στενά εσώρουχα, ο αριθμός των σπερματοζωαρίων τους είναι σχεδόν ο μισός σε σχέση με τις περιόδους που φορούν φαρδιά εσώρουχα.

http://www.protothema.gr/ugeia/article/571574/-deite-ti-den-prepei-na-forate-otan-koimaste/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης