Αναστέλλεται η λειτουργία της Παθολογικής του Νοσοκομείου Θηβών

Σοβαρό πρόβλημα ασφαλούς λειτουργίας αντιμετωπίζει για μια ακόμα φορά η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Θηβών.
Τα τελευταία δυο χρόνια η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου  υπολειτουργεί με τρεις παθολόγους και με έναν ειδικευμένο ο οποίος τελειώνει τον Ιούλιο και δεν ξανάρχεται άλλος!!!
Η Παθολογική εφημέρευε μόνο 14 ημέρες το μήνα,τώρα μένουν δυο παθολόγοι  γιατί ο τρίτος  παίρνει  αναρρωτικές στην περίοδο των εφημεριών με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ασθενείς και να οδεύει η κλινική προς οριστικό κλείσιμο.
Για το θέμα έχει ενημερωθεί η 5η ΔΥΠΕ,το ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ και ο εισαγελέας!!!
Ο κόσμος της Θήβας είναι ενημερωμένος εδώ και καιρό και βλέπει τα όνειρά του για δημόσια υγεία να γκρεμίζονται!!!
Η προσέλευση του κόσμου τις τελευταίες ημέρες ειναι λιγοστή έως ανύπαρκτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Permisospress, λόγω της αναρρωτικής άδειας που παίρνει  ο  παθολόγος,ο Δυπεάρχης κ.Αντωνίου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των ΤΕΠ της παθολογικής κλινικής για τις εφημερίες που αντιστοιχούν στον  συγκεκριμένο γιατρό.
Να σημειώσουμε εδώ  πως η μη εύρυθμη λειτουργία της Παθολογικής είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς είναι μια κλινική που περιθάλπει τους περισσότερους ασθενείς που προσέρχονται στο νοσοκομείο, είναι δηλαδή ο πυλώνας ενός νοσοκομείου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης