Δείτε σε τι έρχεται η Ελλάδα πρώτη και καλύτερη Φιγουράρουμε στη κορυφή


Η χώρα μας βάλλεται με αρνητικά σχόλια από παντού. Έχουμε καιρό να κερδίσουμε Euro, Eurobasket, έστω μια Eurovision. Υπάρχουν όμως πρωτιές που κατέχουμε και σας τι παρουσιάζουμε:

1. Πανευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας στην παιδική παχυσαρκία

Το ποσοστό των παιδιών άνω του φυσιολογικού βάρους αγγίζει το 50%, φέροντας τη χώρα μας στην πρώτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.2. Κατέχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωζώνη.

1,15 εκατ. άνεργοι στην Ελλάδα και ποσοστό 24,3% μας δίνουν το χρυσό μετάλλιο.

3. Η χώρα μας βρέθηκε στην πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στον τομέα των τροχαίων δυστυχημάτων.

Θλιβερή πρωτία για τη χώρα μας, με νούμερα που προκαλούν ίλιγγο. Είναι η πέμπτη αιτία θανάτου στη χώρα μας.

4. Η Ελλάδα, πρώτη ναυτική δύναμη στον κόσμο.

Ελέγχουμε το 16,25% της παγκόσμιας ναυτιλίας και περίπου το 40% της ευρωπαϊκής.5. Πρώτοι στις συναλλαγές με μετρητά οι Έλληνες στην Ευρωζώνη.

6. Μεγαλύτερη παραγωγή ελαιολάδου παγκοσμίως.

Εκτός από το καλύτερο λάδι, παράγουμε και το περισσότερο σε ολόκληρο το κόσμο

7. Ανεβάζουμε τις περισσότερες θεατρικές παραστάσεις στην Ευρώπη.

Δημιουργήσαμε το θέατρο και συνεχίζουμε να το αγαπάμε. Μπορεί να είμαστε μικρό κοινό, αλλά κάθε χρόνο ανεβαίνουν εκατοντάδες παραστάσεις, περισσότερες από κάθε άλλη χώρα.

8. Περισσότερους χώρους εστίασης από την Ελλάδα, δεν θα βρεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Από καφέ και φαγητό δεν θα ξεμείνουμε ποτέ στη χώρα μας. Κατέχουμε τη πρωτιά σε επιχειρήσεις που αφορούν χώρους εστίασης.


Περισσότερα: Δείτε σε τι έρχεται η Ελλάδα πρώτη και καλύτερη (pics) | E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης