Ως εδώ ! ! Το ποτήρι ξεχείλισε . . . για τη Θήβα

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
Όταν ο μεγαλύτερος Δήμος της Βοιωτίας :
1.    Δεν διαθέτει φωτεινούς σηματοδότες για την ρύθμιση της κυκλοφορίας
2.    Οι είσοδοι της πόλης της Θήβας θυμίζουν “βομβαρδισμένο πεδίο” !
3.    Όντας επί της Παλαιάς Εθνικής Αθηνών-Λαμίας δεν υπάρχει παράκαμψη και δέχεται εντός της πόλης όλη την κίνηση βαρέων και υπερβαρέων οχημάτων αδιαμαρτύρητα!
4.    Τα τελευταία 5 χρόνια αποψιλώνονται όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, των δομών υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης.
5.    Αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της Δημόσιας ασφάλειας και υγείας, που δημιουργείται από έναν παράνομο οικισμό ΡΟΜΑ, οδηγώντας μια ολόκληρη συνοικία στην απόγνωση και στα όρια της έκρηξης.
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
Είτε ότι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αδυνατούν να διαχειριστούν τις τύχες αυτού του Δήμου !
Είτε υπάρχει κεντρικό σχέδιο υποβάθμισης και εξόντωσης αυτού του Δήμου!
Η τελευταία εξέλιξη της δημιουργίας χώρου υποδοχής προσφύγων στον χώρο του εργοστασίου ΕVOKAT, στα όρια της συνοικίας του Πυριού και πλησίον του οικισμού ΡΟΜΑ, δημιουργεί την αίσθηση ότι κανείς δεν προστατεύει τους κατοίκους αυτής της Πόλης και βεβαίως εκ του αποτελέσματος, ότι η κεντρική εξουσία μας αγνοεί η δεν μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της.
Χωρίς να εναντιωνόμαστε στην δημιουργία χώρου υποδοχής των προσφύγων στην περιοχή μας, αλλά κατόπιν συνεννόησης για την εξεύρεση του κατάλληλου σημείου, που να μην προσθέτει προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα, καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της, απαιτώντας τον σεβασμό και τον ρόλο που δικαιούται ο Δήμος μας.
Από την πλευρά μας, ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς όμως καμία αρμοδιότητα και ενημέρωση, ζητάμε από όλους τους συνδημότες μας ειλικρινά συγνώμη γι’ αυτό που τους προσφέρει ο Δήμος μας σήμερα ! !
Καλούμε τους συνδημότες μας σε εγρήγορση και συστράτευση σε ένα διαρκή αγώνα για την ανατροπή αυτής της εφιαλτικής κατάστασης που βιώνουμε σήμερα και που κάποιοι επιχειρούν να την κάνουν ακόμη χειρότερη.

Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »http://permisospress.blogspot.gr/2016/06/blog-post_683.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης