Α.Ρ.Κ. Θήβας:Πότε θα απαντήσετε για την καταλληλότητα του νερού στα Βάγια;

Πότε θα μας δοθούν οι απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή σχετικά με την
καταλληλότητα του νερού στα Βάγια;

Παρήρθε ένας σχεδόν μήνας από το θέμα που πρόεκυψε από την καταλληλότητα για πόση του νερού στα Βάγια. Η Δημοτική Αρχή αφού είχε αποκρύψει τόσο από τους πολίτες όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο το αποτέλεσμα του Εργαστήριου Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών για την μη καταλληλότητα προς πόση του νερού, λόγω αυξημένου μικροβιακού φορτίου και μάλιστα από δυο δείγματα που λήφθηκαν από σχολεία στις 16/3/2016 (όπου τα παιδιά έπιναν νερό από αυτό) το είχε παραδεχθεί με δικιά της ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την παρέμβαση μας (με δικαιολογία ότι τάχα οφειλόταν στην βλάβη του δικτύου την ίδια μέρα με την λήψη της δειγματοληψίας).
Αφού δεν εξέδωσε καμιά ανακοίνωση για να λάβουν μέτρα προφύλαξης οι πολίτες μέχρι να γίνει επανέλεγχος του νερού μετά από τις σχετικές συστάσεις (διόρθωσης του προβλήματος) του Εργαστηρίου Υγιεινής, στην ανακοίνωση της ανέφερε ότι έγινε επανέλεγχος μετά από ένα μήνα και μας διαβεβαίωσε ότι το νερό είναι κατάλληλο προς πόση.
Επειδή αμφισβητούμε εύλογα πλέον τις διαβεβαιώσεις με την μορφή γενικόλογων ανακοινώσεων σαν ΑΡΚ Θήβας ζητήσαμε με έγγραφο και πρωτοκολλημένο αίτημα να μας δοθούν οι νέες απαντήσεις του επανελέγχου του Τμήματος Υγιεινής για την καταλληλότητα του νερού προς πόση τόσο όσον αφορά το μικροβιακό φορτίο και την επιτρεπτή χλωρίωση όσο και τις άλλες μετρούμενες χημικές παραμέτρους.
ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..ΓΙΑΤΙ;http://permisospress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης