Ανοιχτή επιστολή στον δήμαρχο Θηβαίων Σπ. Νικολάου για τον δρόμο στη Νούσα
Οι Πολίτες Θίσβης απευθύνονται με ανοιχτή επιστολή στον δήμαρχο Θηβαίων Σπ. Νικολάου για το θέμα του αποκλεισμού της οδού που οδηγεί στην παραλία Αγγελή στον Όρμο της Νούσας. Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες καταλογίζουν αδιαφορία και απραξία στον κ. Νικολάου και ζητούν να αναλάβει πρωτοβουλίες για την λύση του προβλήματος. Το θέμα είναι μεγάλο και αναγκαστικά θα επανέλθουμε ενώ να σημειώσουμε ότι για την ίδια υπόθεση σε συνεχείς καταγγελίες προβαίνει και ο Αθ. Σκούμας ο οποίος επίσης επιτίθεται στον δήμαρχο Θηβαίων. Στις 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Ι. Ταγκαλέγκα και της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, στη ΒΙ.ΠΕ Θίσβης που επισκέφθηκαν τον χώρο του βιολογικού καθαρισμού και στις λιμενικές εγκαταστάσεις. συναντήθηκαν με τον πρόεδρο ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε Ν. Κουδούνη αλλά στο δελτίο Τύπου που εξεδόθη δεν γίνεται λόγος παρά για την προσφορά της ΒΙΠΕ Θίσβης στην οικονομία. Δείτε την επιστολή των πολιτών της Θίσβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δείτε και εδώ

HOTEL

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΘΗΒΑ 22620 27333 ΝΙΟΒΗ ΘΗΒΑ 22620 89093 ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ - ΘΗΒΑ 22620 89523-5 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILOXENIA ΘΗΒΑ τηλ./fax : 2262028705

TRAVEL

ANIFANTIS TOURS ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ & ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑ 22620 26479-80 POLINIKIS TRAVEL ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 37 ΘΗΒΑ 22620 29200 TSOTRAS TRAVEL ΠΙΝΔΑΡΟΥ 62 ΘΗΒΑ 22620 26444 22620 27444 PAPAGIANNIS TRAVEL ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ 14 ΘΗΒΑ 22620 26100 22620 21411
Το μουσείο της Θήβας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εκθέματά του μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της από την Πρωτοελλαδική μέχρι και τη Ρωμαϊκή εποχή. Μερικές από τις συλλογές στην έκθεση είναι μοναδικές στο είδος τους, όπως η συλλογή των ανατολικών σφραγιδοκυλιδρων, των μυκηναϊκών λαρνάκων, των ενεπίγραφων στη Γραμμική Β΄ ψευδόστομων και των κλασικών χαρακτών μαύρων στηλών. Πολύ αξιόλογα έργα είναι επίσης οι Κούροι από το ιερό του Απόλλωνος στο Πτοώ, καθώς και τα κοσμήματα και τα ελεφάντινα αντικείμενα από τα ανάκτορα και τους τάφους της μυκηναϊκής Θήβας. Στο προαύλιο, εκτός από το πλήθος των επιγραφών, των επιτύμβιων και των άλλων γλυπτών, φιλοξενείται μεγάλη συλλογή Βυζαντινών και Μεσαιωνικών αρχιτεκτονικών μελών.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Σήμερα, το να προσπαθήσει κανείς να ορίσει με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος μπλογκ, είναι μάλλον παρακινδυνευμένο. Ένα μπλογκ είναι πάνω απ όλα ένα εργαλείο. Η δυνατότητα για όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και δωρεάν τη δική του φωνή. Πάνω από όλα όμως, ένα μπλογκ είναι ένα μέσο επικοινωνίας.

Σε αντίθεση με μια στήλη εφημερίδας ή μια τηλεοπτική εκπομπή, τα μπλογκ κατά κανόνα επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους από τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες και τους συγγραφείς τους. Οι μπλόγκερ (δηλαδή οι συγγραφείς των μπλογκ), συχνά νιώθουν αλληλεγγύη και οικειότητα κι έτσι δημιουργούνται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεσμοί ανάμεσά τους. Με τη διασύνδεση των ιστολογίων μεταξύ τους, έχει δημιουργηθεί η έννοια της μπλογκόσφαιρας, ως ένας ημιαυτόνομος χώρος που αποτελείται από τα μπλογκ, τους συγγραφείς τους και τους αναγνώστες τους.

Μιχάλης Μουζουράκης